Park & Fly Eindhoven

Park en Fly bied verschillende parkeeropties aan. U kan op de website een keuze maken waar u gebruik van wilt maken. Het is een online parkeeraanbieder, ze hebben een mooie website en op de site kan u alles invullen en daarna uw keuze maken. Ze bieden een shuttle service, valet service en een langparkeren Eindhoven optie aan. De keuze is ontzettend ruim en daarom is het een ontzettend goede aanbieder.

Hoe werkt Park en Fly

Via de website van Park en Fly kan u een keuze maken van welke service u gebruik wilt maken. Als u de gegevens invult die u wil dan wordt er door de website een keuze gemaakt die het beste bij u past. U kan kiezen uit een valet of shuttle service. De gebruikelijke werkwijze zijn hierop van toepassing.

Voordelen Park en Fly

 • Goedkoopste van Nederland
 • Uitgebreidste keuzes, dus voor elke klant een passende oplossing
 • Alles online regelen
 • Veilig via het internet betalen met Ideal of Creditcard
 • Verschillende parkeerlocaties. (van 200 meter van de vertrekhal tot 2 km)

Contact gegevens Park en Fly Eindhoven

Luchthavenweg 67e 5657 EA Eindhoven

Telefoonnummer: +31 (0)40 23 50 273

parking@parkenfly.com

Ervaringen Park en Fly Eindhoven

Door het uitgebreide pakket wat Park en Fly u aanbiedt proberen ze de klant centraal te stellen. Heeft u gebruik gemaakt van een van de service van Park en Fly laat dan een review achter onderaan de pagina. Wij vergelijken van alle aanbieders de valet en shuttle service. Met uw beoordeling helpt u ons om een beter beeld te krijgen van de beste aanbieder, maar ook andere klanten om een goede keus te maken.

8.3 Total Score

Locatie
8.5
Prijs
8.5
Afstand
8
Add your review  |  Read reviews and comments

7 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. hoe worden de dagen gerekend? Vanaf aankomst of 0-24 uur?
  Als je ’s avonds om 18 uur met deauto aankomt is het dan gelijk een volle dag of loopt de dag door tot 18 uur de volgende dag.

 2. Tarieven zijn wel misleidend. Zo kun je komende zomer op P400 alleen parkeren als je 5 dagen of langer parkeert en op P600 alleen als je 8 dagen of langer parkeert. Wil je korter boeken, dan staan deze parkeerplaatsen aangegeven als ‘VOL’, hetgeen duidelijk niet het geval is. Nu denk je een paar dagen goedkoop te kunnen boeken op P600, maar dat is niet het geval. Park&Fly hoopt dat als je zover bent, je dan toch gauw bij hen een duurdere plaats boekt, voordat die ook zogenaamd ‘VOL’ is…..

 3. Na de vorige opmerking wil ik overigens wel toevoegen dat ik in februari 2011 bij Park&Fly geparkeerd heb, en dat dat zeer goed bevallen is. Dichter bij en goedkoper dan de parkeerplaatsen van de luchthaven en een gegarandeerde plaats. Slagboom openen met de code bij inrijden en uitrijden ging prima.

 4. Ik ga deze week voor de vierde keer parkeren bij Park Fly en nog geen enkele keer problemen gehad met parkeren,wel met betalen.Deze keer lukte het niet om met ideal te betalen.Schakelde niet over naar de rabobank.Je kan ook via internet bankieren betalen met verschillende banken maar de rabo bank staat er niet bij.De buurman heeft de ing bank zodoende is het toch gelukt.

 5. Vraag:

  Als ik gebruik maak van uw parkeerservice, is het dan ook mogelijk dat iemand mij (en medepassagier en bagage) afzet bij de ingang van het vliegveld? Ik maak nl gebruik van een rollator, kan geen grote afstanden lopen en kan vanwege die rollator niet de bagage in één keer meenemen.

 6. Uitstekend alternatief, full service, IDEA(A)L via alle banken

 7. De agent van Parkenfly gaf me mijn autosleutels en reed weg. Toen vond ik was er schade aan een lichtmetalen wielen alsof het getroffen tegen een stoeprand. Ik klaagde bij het bedrijf die zeiden dat ze nemen geen verantwoordelijkheid voor eventuele schade als gevolg van hen – dus in principe kunnen ze alles doen om je auto en zal niet betalen voor de schade die ze veroorzaken !!
  Toen ik antwoordde dat ze niet eens de moeite beantwoorden van mijn e-mail. Ik geannuleerd een toekomstige boeken met hen en ze namen een 25% vergoeding uit – een zeer onprofessioneel bedrijf die uw geld en niet schelen over iets anders – ik zou NIET aanraden

Leave a reply

Your total score

one × 5 =

Compare items
 • Total (0)
Compare
0