ParkingPoint.nl

De nieuwste parkeerdienst rond luchthaven Eindhoven is ParkingPoint.nl. Ze streven ernaar om de beste te worden, dan willen ze uitstralen middels hun website en de prijzen die ze vragen voor hun diensten. Ze streven ernaar om voor een ieder op tijd te rijden en onnodige wachttijden te voorkomen. Ze adverteren met drie pijlers: Als u 20 minuten voor u vertrek belt met ze staan ze voor u klaar. U kan als particulier of als zakelijke klanten terecht bij Parkingpoint. Elke kilometer die met uw auto wordt gereden wordt geregistreerd door ParkingPoint.nl.

Hoe werkt ParkingPoint.nl

U kan een reservering plaatsen via de website van Parkingpoint vervolgens krijgt u een bevestiging van deze reservering. U heeft tijdens de reservering de keuze uit Valet of Shuttle. Als u kiest voor valet dan rijdt u naar de luchthaven en daar wacht de chauffeur van Parkingpoint op u. U pakt vervolgens uw koffers uit de auto en u kan genieten van uw vakantie.

De chauffeur brengt u auto vervolgens naar het parkeerterrein van Parkingpoint. De chauffeur zal u herkennen aan de kleur van de auto en het kenteken dus u hoeft alleen het telefoonnummer +31 (0) 20 20 82 124 van Parkingpoint te bellen vlak voordat u aankomt op de luchthaven.

De sleutels van uw auto worden veilig opgeborgen in de kluis van het bedrijf. Zodra u terugkomt van vakantie wacht de chauffeur met uw auto bij de aankomsthal en kan u met uw eigen auto direct naar huis.

Voordelen Parkingpoint.nl

  • Valetparking service
  • Shuttle parking mogelijk
  • 20 minuten van te voren reserveren!
  • U auto staat op een permanent bewaakt parkeerterrein!
  • Alle chauffeurs van Parkingpoint.nl hebben een verklaring van goed gedrag!
  • Hebben een 9.6 score op Kyoh waarderingswebsite!

Contactgegevens Parkingpoint.nl

Parkingpoint.nl
Hoekgat 31
2191 XJ De Zilk
E: info@parkingpoint.nl

Het algemene telefoonnummer.
+31 (0) 20 20 82 123

Dit is het nummer dat u kunt bellen bij vertrek of aankomst.
+31 (0) 20 20 82 124

Ervaringen, reviews en klachten ParkingPoint.nl

Heeft u geparkeerd bij ParkingPoint.nl? Wij vernemen graag uw ervaring, deze kunt u delen op deze website. Wij vergelijken de valet service van alle aanbieders. Heeft u geparkeerd en gebruik gemaakt van de Shuttle service. Laat een review achter onderaan deze pagina en help andere klanten en bezoekers van onze website.
Wij publiceren alleen echte, legitieme, reviews over Parkingpoint.nl.

7.7 Total Score

Locatie
8
Prijs
8
Afstand
7
Add your review

We horen graag uw review, ervaring, opmerking of beoordeling

Leave a reply

Your total score

5 × four =

Compare items
  • Total (0)
Compare
0