Clicky

Sinds enkele maanden wordt er ontzettend veel geklaagd door inwoners van de wijk Meerhoven. Meerhoven ligt direct naast de luchthaven Eindhoven Airport en ze zijn de vele wild pakeerders ontzettend beu. Wij blijven Nederlands dus als je ergens goedkoop kan parkeren dan weten wij allemaal die plekjes wel te vinden. Je kan gratis staan in de wijk Meerhoven dus daar wordt ontzettend veel gebruik van gemaakt en de inwoners worden er gek van, want ze kunnen hun eigen auto niet meer kwijt in hun straat. Dit is wel een van de grootste ergernissen van vele mensen.

Oplossing voor het parkeerprobleem in Meerhoven!

Het Amsterdamse bedrijf Parkyourcar heeft een plan gemaakt om dit probleem te tackelen, ze willen je de mogelijkheid bieden om je parkeerplek voor je huis te verhuren. Zo kan je geld verdienen met jouw parkeerplek.

Geld verdienen met jouw parkeerplek is niet het enige voordeel, want het speelt ook een rol om inbraken tegen te gaan. Als een inbreker een auto op de oprit ziet staan zal hij niet snel een kijkje nemen bij dat huis.

Ergernissen in Meerhoven

Doordat mensen soms hun auto wel twee weken laten staan in de wijk ontstaat er een parkeerprobleem ze willen allemaal het betaald parkeren omzeilen en daarom parkeren ze hun auto in de wijk.

Start van het project – Verhuur je oprit

Komende tijd krijgen de inwoners van Meerhoven een flyer in hun brievenbus om zich aan te melden en te kunnen beginnen met verhuren van hun parkeerplek. Het moet gaan werken middels E-tickets, de bewoner stelt alleen zijn parkeerplek ter beschikking en heeft er verder geen ommekijken naar, de huurder betaalt en print het E-ticket uit en legt deze onder zijn voorruit. De verhuurder krijgt aan het eind zijn geld gestort op zijn rekening.

Het gaat om zulke lage bedragen dat de eigenaar van Parkyourcar niet verwacht dat er veel fraude mee gepleegd zal worden, de verhuurder kan altijd een controle uitvoeren. Het project zal half juni starten, omdat het vliegveld niet geopend is voor die tijd!

Waarom zou u kiezen voor de wijk ipv. de luchthaven?

Parkeren in de wijk is voordelig, maar niet zonder risico’s. Je auto staat onbeveiligd in een straat geparkeerd en niemand zal er naar omkijken als er iets met je auto gebeurd. Op een parkeerplaats die je reserveert bij een parkeerbedrijf staat je auto beveiligd achter een slagboom en wordt hij door de medewerkers in de gaten gehouden. Zodra je aankomt op de luchthaven zal je met je eigen auto ook direct naar huis kunnen vertrekken ipv. eerst naar je auto te moeten gaan en daarna pas te vertrekken.

Mocht je een goedkope parkeerplek willen reserveren bij de luchthaven Eindhoven Airport probeer dan onze vergelijker op de website eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.