Clicky

Je bent ingecheckt, je ruimbagage heb je ook ingecheckt en nu is het wachten tot je vliegtuig vertrekt. Wat is er allemaal te doen op Eindhoven Airport?

Eten en drinken

Voor een lekkere kop koffie kun je terecht bij Starbucks. Wil je liever met een volle maag vertekken dan kun je voor een uitgebreide maaltijd ook terecht bij Farm Food and Drinks. Wil je alleen ontbijten, dan is Upstairs, speciaal voor Eindhoven Airport, een must.

Winkelen

Nog snel even een boek uitkiezen voor in het vliegtuig. Of een leuk jurkje scoren voor ’s avonds na een lang dag op het strand. Of wat dacht je van een blinkende juweel van een armband? Ook dat kan allemaal terwijl je wacht op je vlucht. Er zijn op het vliegveld van Eindhoven verschillende soorten winkels te vinden. Of je nu sieraden, kleding, bloemen, ballonnen, boeken of een supermarkt zoekt, je vindt het op Eindhoven Airport. Zelfs om Duty­free te kunnen winkelen vind je een speciale shop.

Alles, maar niet winkelen

Wil je graag iets anders doen terwijl je wacht? Er is gratis WIFI voor maximaal een uur. Kun je nog snel even je Facebook checken, een mailtje sturen naar de thuisblijvers of via WhatsApp laten weten wanneer je weer terug komt. Wil je graag je foto’s die je op het vliegveld hebt genomen alvast laten uitprinten? Ook dat kan op het vliegveld van Eindhoven, want op de eerste verdieping vind je een fotoafdruk apparaat.

Wachten hoeft niet lang te duren

Zo zie je maar, terwijl jij druk bent met wachten op het vertrek van je vlucht, vliegt ook de tijd voorbij. Goede reis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.