skip to Main Content

Belangrijke informatie EazzyPark Eindhoven

Parking informatie EazzyPark Eindhoven  

EazzyPark bied twee verschillende opties aan. Je kunt kiezen voor de valet service of de Shuttle service. Eazzypark is een parkeerbedrijf dat werkt met betrouwbare en ervaren chauffeurs die klantvriendelijkheid erg belangrijk vinden. Het parkeerterrein wordt bewaakt en bevindt zich op 3 kilometer van het vliegveld. Bij vertrek neemt een chauffeur je auto over zodat je naar de terminal kunt, bij terugkomst staat je auto netjes op je te wachten bij de hoofdingang. Reserveren kan online, betalen met creditcard of iDeal. www.eazzypark.nl

Hoe werkt Eazzypark?

  • Je reserveert heel gemakkelijk een parkeerplek online
  • Je kiest op de website van Eazzypark voor welke manier je wilt parkeren
  • Als je voor de valet service kiest rijdt u naar terminal en daar staat de chauffeeur klaar.
  • Je auto wordt door de professionele chauffeur naar de beveiligde parkeerlocatie gebracht.
  • Zodra je geland bent op de luchthaven bel je met Eazzypark en wordt de auto klaargezet.

Voordelen Eazzypark

  • 60 meter van de terminal
  • Bewaakt parkeerterrein
  • Valet en Shuttle service
  • Professionele chauffeurs!

Adres gegevens EazzyPark

EazzyPark, Luchthavenweg 61, 5657 EA Eindhoven Telefoon: 040 287 000 7 www.eazzypark.nl

Ervaringen EazzyPark

EazzyPark is een betrouwbare parkeeraanbieder waarbij je zowel valet als shuttle kunt parkeren. Indien je kiest voor shuttle parkeren, wordt je gratis naar het vliegveld gebracht. Over het algemeen wordt deze aanbieder zeer positief beoordeeld. Niet alleen op ligging, maar ook op klantvriendelijkheid en service. Heb jij ervaring met parkeren bij Eazzypark Eindhoven Airport? Wij zouden het zeer op prijs stellen wanneer je een beoordeling van deze parkeeraanbieder toevoegt. Zo help je niet alleen ons, maar ook anderen met het vinden van de beste parkeerplaats.

EazzyPark Eindhoven ervaringen, reviews en klachten

Review formulier EazzyPark Eindhoven

Laat je review achter!

Ja Nee

Reviews en ervaringen

Beoordeling: Komen niet over de brug ondanks keihard bewijs dat zij de schade hebben veroorzaakt.

3.6/5

4/5

3/5

2/5

5/5

Nee


2 weken bij Schiphol

Beoordeling: Zeer onduidelijk, wanneer men gebruik wil maken van opladen. Nergens op de site staat wat de kosten hiervan zijn. Als gevolg hiervan betaal je dus erg veel (,42 per kw). Dus hier NIET kiezen voor opladen auto, gewoon bij p1 neerzetten. Mijden!!!!!!

1.8/5

2/5

1/5

2/5

1/5

Nee


6 dagen

Beoordeling: Verschrikkelijk afhandeling! Ik wacht nu al meer dan een uur op mijn auto, kennelijk ligt het computersysteem er (weer) uit. De baas moet komen want de staf kan niet bij de sleutels??? Mijn advies; aangezien het niet de eerste keer is (zie andere reviews) bedenk een veilig backup systeem en zorg er voor dat je je waardevolle klanten niet kwijtraakt!!
Of geef ons ons geld terug!
Waardeloos en belachelijk, wat een amateurs
Oh ja, voor de duidelijkheid, ik sta hier met 20 mensen waarvan de meeste aangeven dat dit een repeterend probleem is, dus geen incident

2.3/5

2/5

3/5

2/5

1/5

Nee


5

Beoordeling: Zeer tevreden van de uitstekende service. Vriendelijk personeel, goede prijs, doen we zeker opnieuw!

4.5/5

5/5

4/5

5/5

5/5

Ja


3 dagen

Beoordeling: Zag er veelbelovend uit, is uitgedraaid op een schande!
Auto werd schadevrij achtergelaten en dit werd ook genoteerd op een ondertekend document. Bij terugkomst uit verlof, blijkt er schade aan mijn wagen te zijn. De persoon aan het loket kon ons niet helpen en verwees ons door naar de schadeafdeling, die overigens enkel te bereiken is per e-mail – en dus NIET reactief zijn. Eazzypark weigert zijn verantwoordelijkheid te nemen voor de schade die zij zelf hebben gemaakt.

Ik raad iedereen aan om dit te bekijken en twee keer na te denken vooraleer te boeken bij dit bedrijf: https://kassa.bnnvara.nl/gemist/nieuws/belbus-parkeerservice-eazzypark-rijdt-schade-maar-vergoedt-niet

2.5/5

2/5

3/5

2/5

3/5

Ja


14 dagen

Beoordeling: Doe het niet! Mijn auto is helemaal leeggestolen tijdens 4 dagen parkeren bij Eazzypark. Mijn auto heeft ‘toevallig’ net op een parkeerplaats die niet beveiligd is gestaan (de tekst op hun website klopt dus niet). En zowel de manager van Eazzypark en de directeur van het Evoluon, waar de auto blijkbaar geparkeerd is, wijzen elke verantwoordelijkheid van de hand. Ik was op doorreis en had een reistas met spullen niet zichtbaar in de afgesloten kofferbak staan. Niet alleen die is weg maar ook al het andere van waarde is meegenomen, ze hebben de tijd genomen. En er zijn geen sporen van braak, en Eazzypark had de sleutels.

2/5

2/5

2/5

2/5

2/5

Ja


4 dagen

Beoordeling: Lange wachttijd (1 uur) als je terugkomt en je auto op wilt halen Ze moeten hem dan nog van de parkeerplaats afhalen!! Telefoon nemen ze niet op dus de valet service die ze bieden en waar je voor betaalt werkt niet!!!! Nooit meer.

3.4/5

5/5

5/5

3/5

1/5

Ja


6

Beoordeling: Auto terug met schade en enorme puinhoop als gevolg van hard rijden. Echt waardeloos thuiskomen. Medewerkers werken je zsm weg en schadeafdelling geeft niet thuis en erkent vervolgens geen aansprakelijkheid. Formulieren van inname lijken wassen neus. Niet mee in zee gaan dus. Taktiek is vertragen dusss schade er niet bij laten zitten en massaal verzekeringswerk van maken

3.6/5

5/5

3/5

3/5

4/5

Ja


9 dagen

Beoordeling: Mijn auto teruggekregen met schade aan de passagierszijde. Omdat ik de auto vroeg in de ochtend heb ingeleverd en het nog donker was, is er geen inspectie geweest van de auto. En waarschijnlijk gaan zij dit nu aangrijpen om de claim af te wijzen of in ieder geval enorm te vertragen. Wat een waardeloze gang van zaken!! De schadeafdeling doet niet haar best om dit op te lossen, de claim duurt nu al een week of zes en nog steeds heb ik geen antwoord gekregen. Dus na het in bewaring geven van mijn auto aan Eazzypark, en het betalen van €50,-, is mijn auto beschadigd en is de dagwaarde ook gezakt. Nee, voor mij nooit geen Eazzypark meer!!

3.6/5

5/5

3/5

3/5

4/5

Ja


2 weken

Beoordeling: belachelijk afstand van het terminal

3.9/5

5/5

5/5

2/5

4/5

Ja


7

Load More

€45

3.7/5 (22 reviews)

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Beoordelingen

4.2/5
3.9/5
3.4/5
3.7/5

56.8% (22)

Lees hier alle reviews

Kortings nieuwsbrief (ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen)

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Mindervalide reizigers, Zakenreizigers, Alleen op reis

EazzyPark Eindhoven prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

Prijzen zijn op basis van shuttle parkeren

Extra Toeslagen: Toeslagen voor extra services zoals elektrische auto laden en dergelijke.

Gerelateerde parkings

Back To Top
Zoeken

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om EazzyPark Eindhoven te beoordelen!

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)