Clicky

Belangrijke informatie EazzyPark Eindhoven

Parking informatie EazzyPark Eindhoven  

EazzyPark bied twee verschillende opties aan. Je kunt kiezen voor de valet service of de Shuttle service. Eazzypark is een parkeerbedrijf dat werkt met betrouwbare en ervaren chauffeurs die klantvriendelijkheid erg belangrijk vinden. Het parkeerterrein wordt bewaakt en bevindt zich op 3 kilometer van het vliegveld. Bij vertrek neemt een chauffeur je auto over zodat je naar de terminal kunt, bij terugkomst staat je auto netjes op je te wachten bij de hoofdingang. Reserveren kan online, betalen met creditcard of iDeal. www.eazzypark.nl

Hoe werkt Eazzypark?

  • Je reserveert heel gemakkelijk een parkeerplek online
  • Je kiest op de website van Eazzypark voor welke manier je wilt parkeren
  • Als je voor de valet service kiest rijdt u naar terminal en daar staat de chauffeeur klaar.
  • Je auto wordt door de professionele chauffeur naar de beveiligde parkeerlocatie gebracht.
  • Zodra je geland bent op de luchthaven bel je met Eazzypark en wordt de auto klaargezet.

Voordelen Eazzypark

  • 60 meter van de terminal
  • Bewaakt parkeerterrein
  • Valet en Shuttle service
  • Professionele chauffeurs!

Adres gegevens EazzyPark

EazzyPark, Luchthavenweg 61, 5657 EA Eindhoven Telefoon: 040 287 000 7 www.eazzypark.nl

Ervaringen EazzyPark

EazzyPark is een betrouwbare parkeeraanbieder waarbij je zowel valet als shuttle kunt parkeren. Indien je kiest voor shuttle parkeren, wordt je gratis naar het vliegveld gebracht. Over het algemeen wordt deze aanbieder zeer positief beoordeeld. Niet alleen op ligging, maar ook op klantvriendelijkheid en service. Heb jij ervaring met parkeren bij Eazzypark Eindhoven Airport? Wij zouden het zeer op prijs stellen wanneer je een beoordeling van deze parkeeraanbieder toevoegt. Zo help je niet alleen ons, maar ook anderen met het vinden van de beste parkeerplaats.

EazzyPark Eindhoven ervaringen, reviews en klachten

Review formulier EazzyPark Eindhoven

Laat je review achter!

Ja Nee
Reviews en ervaringen

Beoordeling: Het zijn vriendelijke mensen, en goedkope service… Tot als er schade aan de wagen is… Bij afhaling was de auto beschadigd van rechter voorzijwiel tot rechter achterdeur (dus ergens tegengereden en blijven rijden). Ging allemaal vlotjes afgehandeld worden verzekerden ze mij – zeker aangezien er foto’s waren genomen bij het binnenrijden.

Helaas… schadeafdeling is telefonisch niet bereikbaar en ze antwoorden niet op mails… Ik heb 10-tallen keren gebeld naar de receptie die me niet kon/wou verder helpen. Op mails werd altijd pas na een maand gebrekkig geantwoord (en naast de kwestie). De schade was +/- 5.000 €. Gelukkig had ik een rechtsbijstandverzekering die een advocaat heeft ingeschakeld. En pas na 6 maanden heb ik eindelijk een (gedeeltelijke) compensatie gekregen. De rest heeft mijn eigen omnium gelukkig bijgepast… Maar ik sta nog steeds versteld van het totale gebrek aan verantwoordelijkheid van deze firma.

Schade is onomstotelijk bewezen, én toch maken ze er zich vanaf door niet te reageren. Ik zou hier NOOIT meer komen. En raadt ook iedereen aan om hier niet te gaan. Had ik geen (rechtsbijstand)verzekering gehad, zou ik zelf die 5.000€ kunnen betalen. Volgens mij kunnen ze geen enkel dossier voorleggen waarbij ze de schade correct en adequaat aangepakt hebben – als dit bij zo’n éénduidig dossier al zo moeizaam verloopt.
Iedereen kan eens fouten maken, maar als ze er geen verantwoordelijkheid voor nemen, is dit een duidelijk bewijs dat je hier maar beter wegblijft.
 1.6/5
 1/5
 1/5
 3/5
 1/5
Ja

+/- 1 maand in Eindhoven
Beoordeling: Komen niet over de brug ondanks keihard bewijs dat zij de schade hebben veroorzaakt.
 3.6/5
 4/5
 3/5
 2/5
 5/5
Nee

2 weken bij Schiphol
Beoordeling: Zeer onduidelijk, wanneer men gebruik wil maken van opladen. Nergens op de site staat wat de kosten hiervan zijn. Als gevolg hiervan betaal je dus erg veel (,42 per kw). Dus hier NIET kiezen voor opladen auto, gewoon bij p1 neerzetten. Mijden!!!!!!
 1.8/5
 2/5
 1/5
 2/5
 1/5
Nee

6 dagen
Beoordeling: Verschrikkelijk afhandeling! Ik wacht nu al meer dan een uur op mijn auto, kennelijk ligt het computersysteem er (weer) uit. De baas moet komen want de staf kan niet bij de sleutels??? Mijn advies; aangezien het niet de eerste keer is (zie andere reviews) bedenk een veilig backup systeem en zorg er voor dat je je waardevolle klanten niet kwijtraakt!!
Of geef ons ons geld terug!
Waardeloos en belachelijk, wat een amateurs
Oh ja, voor de duidelijkheid, ik sta hier met 20 mensen waarvan de meeste aangeven dat dit een repeterend probleem is, dus geen incident
 2.3/5
 2/5
 3/5
 2/5
 1/5
Nee

5
Beoordeling: Zeer tevreden van de uitstekende service. Vriendelijk personeel, goede prijs, doen we zeker opnieuw!
 4.5/5
 5/5
 4/5
 5/5
 5/5
Ja

3 dagen
Beoordeling: Zag er veelbelovend uit, is uitgedraaid op een schande!
Auto werd schadevrij achtergelaten en dit werd ook genoteerd op een ondertekend document. Bij terugkomst uit verlof, blijkt er schade aan mijn wagen te zijn. De persoon aan het loket kon ons niet helpen en verwees ons door naar de schadeafdeling, die overigens enkel te bereiken is per e-mail – en dus NIET reactief zijn. Eazzypark weigert zijn verantwoordelijkheid te nemen voor de schade die zij zelf hebben gemaakt.

Ik raad iedereen aan om dit te bekijken en twee keer na te denken vooraleer te boeken bij dit bedrijf: https://kassa.bnnvara.nl/gemist/nieuws/belbus-parkeerservice-eazzypark-rijdt-schade-maar-vergoedt-niet
 2.5/5
 2/5
 3/5
 2/5
 3/5
Ja

14 dagen
Beoordeling: Doe het niet! Mijn auto is helemaal leeggestolen tijdens 4 dagen parkeren bij Eazzypark. Mijn auto heeft ‘toevallig’ net op een parkeerplaats die niet beveiligd is gestaan (de tekst op hun website klopt dus niet). En zowel de manager van Eazzypark en de directeur van het Evoluon, waar de auto blijkbaar geparkeerd is, wijzen elke verantwoordelijkheid van de hand. Ik was op doorreis en had een reistas met spullen niet zichtbaar in de afgesloten kofferbak staan. Niet alleen die is weg maar ook al het andere van waarde is meegenomen, ze hebben de tijd genomen. En er zijn geen sporen van braak, en Eazzypark had de sleutels.
 2/5
 2/5
 2/5
 2/5
 2/5
Ja

4 dagen
Beoordeling: Lange wachttijd (1 uur) als je terugkomt en je auto op wilt halen Ze moeten hem dan nog van de parkeerplaats afhalen!! Telefoon nemen ze niet op dus de valet service die ze bieden en waar je voor betaalt werkt niet!!!! Nooit meer.
 3.4/5
 5/5
 5/5
 3/5
 1/5
Ja

6
Beoordeling: Auto terug met schade en enorme puinhoop als gevolg van hard rijden. Echt waardeloos thuiskomen. Medewerkers werken je zsm weg en schadeafdelling geeft niet thuis en erkent vervolgens geen aansprakelijkheid. Formulieren van inname lijken wassen neus. Niet mee in zee gaan dus. Taktiek is vertragen dusss schade er niet bij laten zitten en massaal verzekeringswerk van maken
 3.6/5
 5/5
 3/5
 3/5
 4/5
Ja

9 dagen
Beoordeling: Mijn auto teruggekregen met schade aan de passagierszijde. Omdat ik de auto vroeg in de ochtend heb ingeleverd en het nog donker was, is er geen inspectie geweest van de auto. En waarschijnlijk gaan zij dit nu aangrijpen om de claim af te wijzen of in ieder geval enorm te vertragen. Wat een waardeloze gang van zaken!! De schadeafdeling doet niet haar best om dit op te lossen, de claim duurt nu al een week of zes en nog steeds heb ik geen antwoord gekregen. Dus na het in bewaring geven van mijn auto aan Eazzypark, en het betalen van €50,-, is mijn auto beschadigd en is de dagwaarde ook gezakt. Nee, voor mij nooit geen Eazzypark meer!!
 3.6/5
 5/5
 3/5
 3/5
 4/5
Ja

2 weken
Load More

Beoordelingen

 4.1/5
 3.8/5
 3.4/5
 3.6/5
56.5% (23)

Lees hier alle reviews

Kortings nieuwsbrief (ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen)

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Mindervalide reizigers, Zakenreizigers, Alleen op reis
EazzyPark Eindhoven prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

Prijzen zijn op basis van shuttle parkeren

Extra Toeslagen: Toeslagen voor extra services zoals elektrische auto laden en dergelijke.

Gerelateerde parkings

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om EazzyPark Eindhoven te beoordelen!

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)