Clicky

Let op: Let op: parking basic kan uitverkocht zijn! Bekijk de pagina voor actuele beschikbaarheid.

Belangrijke informatie QuickParking.nl Eindhoven

Parking informatie QuickParking.nl Eindhoven  

Quick Parking Eindhoven, ook bekend als parkereneindhovenvliegveld.nl, is de beste keuze als je binnen 5 minuten bij de terminal wil zijn.

Quick Parking Eindhoven is niet alleen slechts 2km verwijderd van de luchthaven maar biedt onder andere gratis Shuttle service van en naar de luchthaven en helpt alle reizigers met het in en uitladen van de bagage. Zo hoef je zelf niet te sjouwen met je kostbare bagage.

De parking heeft daarnaast ook voldoende parkeerplaatsen die geschikt zijn voor mindervalide, ook kan een eventuele rolstoel mee vervoerd worden zonder extra kosten.
Mocht je jouw reservering wegens omstandigheden willen annuleren dan is dat mogelijk. Je kunt kosteloos tot 5 uur voor vertrek en zonder opgave van reden telefonisch of per mail de reservering annuleren.

Betalen kan eenvoudig online (iDeal/ Mastercard/ Visa) wanneer u de reservering doet. Ook is het mogelijk om ter plaatse af te rekenen met pin, contant of per creditcard.

Het afgeven van de autosleutel is niet nodig, u parkeert de auto zelf en neemt de sleutel weer mee. Dit geeft u geruststellend gevoel.

Contact gegevens QuickParking Eindhoven

QuickParking Eindhoven is te benaderen via hun eigen website
Meerenakkerweg 5, 5652 AR Eindhoven
https://www.parkereneindhovenvliegveld.nl/contact.aspx

Ervaringen, reviews en klachten Quick Parking Eindhoven

Heb je geparkeerd bij Quick Parking Eindhoven? Wij horen graag je ervaringen!

Wij publiceren alleen echte, legitieme, reviews over Quick Parking.

Quick Parking Eindhoven ervaringen, reviews en klachten

Review formulier QuickParking.nl Eindhoven

Laat je review achter!

Ja Nee
Reviews en ervaringen

Beoordeling: Toen wij aankwamen bij de parking in sint oederode was er niemand te bekennen. Er stond wel busje met sleutel erop en mobiele telefoon in dat busje. Het nummer wat we moesten bellen was het nummer van die telefoon. Dus daar stonden we dan. Anderhalf uur gewacht tot de eigenaar van voorgelegen huis ons wegbracht. Ondertussen ook nog de chauffeur van Best aan de lijn gehad…die wist ook niks. Waarna ik boos werd maakte hij me uit voor kankerlijer en hing op. Morgen is onze terugreis…hoop dat het vlotter gaat. Maar dat uitmaken voor kankerlijer pik ik echt niet en eis minimaal de helft van mijn betaalde bedrag terug….zoniet ga ik verdere stappen ondernemen. Echt gewoon slecht dit. Ook heb ik jullie klantenservice nog gebeld…maar ook die stuurden me van het kastje naar de muur. Gaarne jullie reaktie op dit bericht….Want dit kan gewoon echt niet. Kees Razenberg
 2.3/5
 1/5
 5/5
 1/5
 1/5
Nee

1 week
Beoordeling: Wij raden Parking K – lokatie Eindhoven ten zeerste af, zeker wanneer je daar in het donker aankomt om je auto neer te zetten.
Ondanks herhaaldelijk heen en weer rijden en zoeken lukte het ons niet op het opgegeven adres de parkeerplaats te vinden.
We hebben geen vlag en geen bord gezien, en omdat de stress begon toe te nemen zijn we uiteindelijk maar teruggereden naar de luchthaven om in elk geval onze vlucht te kunnen halen. Het wild parkeren heeft tot een boete geleid.
Quick Parking biedt als “vergoeding” en voucher aan voor de komende 8 weken, maar we hebben geen plannen voor een vliegvakantie in die tijd en willen gewoon ons geld terug. Maar dat is na heen en weer mailen onbespreekbaar. We krijgen steeds een standaard antwoord terug.

Over netheid van de parking en snelheid van shuttle hebben we geen oordeel, want geen gebruik van kunnen maken.

 1.6/5
 2/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

Wij hebben hier uiteindelijk dus niet geparkeerd.
Beoordeling: Zeer slechte organisatie, ze komen hun belofte niet waar, geen contact mee te krijgen. Nu wacht ik op een terug betaling van het taxigeld.
 2/5
 2/5
 2/5
 2/5
 1/5
Nee

5
Beoordeling: Alles prima geregeld
 4.3/5
 5/5
 3/5
 5/5
 5/5
Ja

11 dagen
Beoordeling: Vreselijke service.
“beste keuze als je binnen 5 minuten bij de terminal wil zijn”, zeggen ze zelf, eerder als je binnen het uur hoopt op de luchthaven te geraken. Ben je met een grote groep, vergeet het dan maar al helemaal! Ze geven je de keuze om met 11 personen in een busje van 9 te gaan, onverantwoord vind ik dat. Al helemaal wanneer je merkt dat de chauffeur rijdt als een gek!
Naast dit alles was de chauffeur ook heel erg onvriendelijk.
Deze parkeergelegenheid en shuttle service gebruik ik nooit meer!
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

5 dagen
Beoordeling: Nooit weer. Lang in de regen wachten op een busje waar 7 mensen in kunnen terwijl er 20 staan te wachten na een half uur weer maximaal 7 mensen opgehaald met het busje. Echt een schande.
 2/5
 4/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

12 dagen van 23-09-2019 t/m 4-10-2019
Beoordeling: Via internet gereserveerd, maar blijkt onduidelijke info. Parking is niet te vinden en blijkt achteraf kilometers ver van de luchthaven te liggen. Ik ging uiteindelijk ergens anders parkeren om mijn vlucht niet te missen. Klacht achteraf wordt niet behandeld, geen enkel begrip van de zijde van QP. Aleeen aanmaningen sturen zijn ze goed in.
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

niet, omdat ik QP niet kon vinden op de luchthaven
Beoordeling: Mijn ongenoegen zit hem vooral in de onbeschofte en respectloze gedrag van de chauffeur bij de terugreis.
 1.8/5
 1/5
 1/5
 2/5
 2/5
Nee

8
Beoordeling: Eens maar nooit weer!
Qick parking zat vol dus daarom naar een ander bedrijf door gesluist waar we de sleutels in moesten leveren. Heel vervelend.
Auto terug gekregen met schade.
Na enig heen en weer bellen en mailen, krijg je als antwoord: eigen risico.
Zeer slechte ervaring
 2.3/5
 2/5
 3/5
 2/5
 2/5
Ja

8
Beoordeling: Geweldig!

 4.8/5
 5/5
 5/5
 5/5
 5/5
Ja

23 dagen
Load More

€28.95

 2.9/5 (15 reviews)

Beoordelingen

 2.9/5
 2.9/5
 2.7/5
 2.7/5
73.3% (15)

Lees hier alle reviews

Kortings nieuwsbrief (ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen)

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Mindervalide reizigers, Zakenreizigers, Alleen op reis
Quick Parking Eindhoven prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

Prijzen zijn op basis van shuttle parkeren

Extra Toeslagen: Geen toeslagen bekend.

Gerelateerde parkings

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om QuickParking.nl Eindhoven te beoordelen!

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)