skip to Main Content
Let op: Let op: parking basic kan uitverkocht zijn! Bekijk de pagina voor actuele beschikbaarheid.

Belangrijke informatie QuickParking.nl Eindhoven

  • Reistijd
  • Capaciteit
  • Betaalwijze
  • Soort parking
  • Sleutels
  • Extra opties
  • Mindervalide
  • Annuleren

Parking informatie QuickParking.nl Eindhoven  

Quick Parking Eindhoven, ook bekend als parkereneindhovenvliegveld.nl, is de beste keuze als je binnen 5 minuten bij de terminal wil zijn.

Quick Parking Eindhoven is niet alleen slechts 2km verwijderd van de luchthaven maar biedt onder andere gratis Shuttle service van en naar de luchthaven en helpt alle reizigers met het in en uitladen van de bagage. Zo hoef je zelf niet te sjouwen met je kostbare bagage.

De parking heeft daarnaast ook voldoende parkeerplaatsen die geschikt zijn voor mindervalide, ook kan een eventuele rolstoel mee vervoerd worden zonder extra kosten.
Mocht je jouw reservering wegens omstandigheden willen annuleren dan is dat mogelijk. Je kunt kosteloos tot 5 uur voor vertrek en zonder opgave van reden telefonisch of per mail de reservering annuleren.

Betalen kan eenvoudig online (iDeal/ Mastercard/ Visa) wanneer u de reservering doet. Ook is het mogelijk om ter plaatse af te rekenen met pin, contant of per creditcard.

Het afgeven van de autosleutel is niet nodig, u parkeert de auto zelf en neemt de sleutel weer mee. Dit geeft u geruststellend gevoel.

Contact gegevens QuickParking Eindhoven

QuickParking Eindhoven is te benaderen via hun eigen website
Meerenakkerweg 5, 5652 AR Eindhoven
https://www.parkereneindhovenvliegveld.nl/contact.aspx

Ervaringen, reviews en klachten Quick Parking Eindhoven

Heb je geparkeerd bij Quick Parking Eindhoven? Wij horen graag je ervaringen!

Wij publiceren alleen echte, legitieme, reviews over Quick Parking.

Quick Parking Eindhoven ervaringen, reviews en klachten

Review formulier QuickParking.nl Eindhoven

Laat je review achter!

Ja Nee

Reviews en ervaringen

Beoordeling: Nooit weer. Lang in de regen wachten op een busje waar 7 mensen in kunnen terwijl er 20 staan te wachten na een half uur weer maximaal 7 mensen opgehaald met het busje. Echt een schande.

2/5

4/5

1/5

1/5

1/5

Nee


12 dagen van 23-09-2019 t/m 4-10-2019

Beoordeling: Via internet gereserveerd, maar blijkt onduidelijke info. Parking is niet te vinden en blijkt achteraf kilometers ver van de luchthaven te liggen. Ik ging uiteindelijk ergens anders parkeren om mijn vlucht niet te missen. Klacht achteraf wordt niet behandeld, geen enkel begrip van de zijde van QP. Aleeen aanmaningen sturen zijn ze goed in.

1.4/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Nee


niet, omdat ik QP niet kon vinden op de luchthaven

Beoordeling: Mijn ongenoegen zit hem vooral in de onbeschofte en respectloze gedrag van de chauffeur bij de terugreis.

1.8/5

1/5

1/5

2/5

2/5

Nee


8

Beoordeling: Eens maar nooit weer!
Qick parking zat vol dus daarom naar een ander bedrijf door gesluist waar we de sleutels in moesten leveren. Heel vervelend.
Auto terug gekregen met schade.
Na enig heen en weer bellen en mailen, krijg je als antwoord: eigen risico.
Zeer slechte ervaring

2.3/5

2/5

3/5

2/5

2/5

Ja


8

Beoordeling: Geweldig!

4.8/5

5/5

5/5

5/5

5/5

Ja


23 dagen

Beoordeling: De aankomst was zeer verwarrend. Bijna onzichtbaar . Wat bleek we waren uitbesteed aan een ander bedrijf waar we dus wel de sleutels moesten inleveren.
We hebben expres gekozen voor een duurdere parkeerplaats waar we zelf de sleutels konden houden. We hadden ter plekke geen keus meer om een andere locatie te kiezen. Alle andere parkeerders maakten ook spectakel omdat dit niet volgens afspraak was bij boeken.
Zeer misleidend!!!

2/5

2/5

2/5

2/5

2/5

Ja


13

Beoordeling: Heb hier mijn auto laten parkeren voor mijn laatste reis met mijn echtgenote, prima bevallen

4.8/5

5/5

5/5

5/5

5/5

Ja


16

Beoordeling: Ik was verbaasd hoe snel ik op de luchthaven stond! Geweldige service en snelheid, ik zal deze dienst iedereen aanraden. Bedankt mannen en vrouwen!

4.8/5

5/5

5/5

5/5

5/5

Ja


7

Beoordeling: Ik ben heel blij over de wijze hoe alles geregeld is nadat ik gereserveerd heb. Ik heb direct de informatie gekregen. Toen ik aankwam op het vliegveld verbaasde het me dat ik zo dichtbij de terminal mocht parkeren. Echt heel makkelijk. Daarnaast werd ik ook ontvangen door een vriendelijke man. Al met al, bedankt voor deze geweldige ervaring!

4.8/5

5/5

5/5

5/5

5/5

Ja


14

Beoordeling: Bij aankomst nergens een parking vrij. Na wat rondjes rijden op de erg krappe parking heeft een personeelslid de nog laatste resterende parkeerplaats aangewezen. De parking oogt ronduit vervallen. Het onkruid woelt tussen de staanplaatsen. Een vriendelijke oudere chauffeur heeft ons naar de luchthaven gebracht en ook uitgelegd waar we moesten gaan staan als we terug kwamen. Na onze reis hebben we zoals afgesproken met de Quick parking gebeld. Geen antwoord of wel bezettoon. We zijn naar de afgesproken plaats gewandeld en hebben ruim een uur moeten wachten. Er kwam telkens een busje van 8 personen terwijl er meer dan 20 personen stonden te wachten. De chauffeur die ons van de luchthaven naar de parking terugbracht was zeer onvriendelijk en reed bovendien heel wild. De koffers in de bagageruimte gingen alle kanten uit. Ronduit schandaling. Quick Parking Eindhoven, nooit meer!

3/5

3/5

3/5

3/5

3/5

Ja


7

Load More

€39

3.2/5 (10 reviews)
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Beoordelingen

3.3/5
3.1/5
3.1/5
3.1/5
65% (10)

Lees hier alle reviews

Kortings nieuwsbrief (ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen)

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Mindervalide reizigers, Zakenreizigers, Alleen op reis

Quick Parking Eindhoven prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

Prijzen zijn op basis van shuttle parkeren

Extra Toeslagen: Geen toeslagen bekend.

Gerelateerde parkings

Back To Top
×Close search
Zoeken

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)