Clicky

Belangrijke informatie SchippersStop ParkFlyWash

Parking informatie SchippersStop ParkFlyWash  

SchippersStop biedt parkeren aan in de omgeving van Eindhoven Airport. Je parkeert op het bewaakte parkeerterrein en door middel van een shuttle bus wordt je naar de terminal gebracht. Je kunt kiezen voor een extra dienst zoals een wasbeurt! Het parkeerterrein is voorzien van omheining en beveiligingscamera’s. Zodra je aankomt op het terrein wordt je auto geïnspecteerd en ga je langs een videostraat, zo kom je niet voor verassingen achteraf te staan. Tevens kun je op een formulier eventuele schade aangeven. Goed geregeld dus.

Werkwijze SchippersStop ParkFlyWash

Zodra je op het terrein aankomt kun je je melden bij Service & Stalling, waarbij je je auto sleutels kunt afgeven en met de shuttle bus binnen 10 minuten naar het parkeerterrein wordt gebracht. Vanaf de terminal is het nog eens 350 meter lopen naar de ingang van de airport. Zodra je geland bent bel je naar SchippersStop, de shuttle bus die je erheen gebracht heeft, haalt je vervolgens op en brengt je naar het SchippersStop terrein waar je je sleutels kunt ophalen en de reis naar huis kunt voortzetten. De website van SchippersStop kan wat verwarrend zijn omdat ze meerdere diensten aanbieden, daarom kun je beter reserveren via de website van Parkos.

SchippersStop ParkFlyWash reviews en ervaringen

Heb je geparkeerd bij SchippersStop? Dan horen wij graag je mening. Zo helpen we andere parkeergebruikers om een goede keuze te maken. Goede reviews, slechte recensies, klachten en beoordelingen, je kunt alles kwijt via ons review formulier.

SchippersStop ParkFlyWash Eindhoven ervaringen, reviews en klachten

Review formulier SchippersStop ParkFlyWash

Laat je review achter!

Ja Nee
Reviews en ervaringen

Nog niet beoordeeld.

€41

Nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordelingen

 2/5
 2.7/5
 2.7/5
 2/5
100% (3)

Lees hier alle reviews

Kortings nieuwsbrief (ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen)

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Mindervalide reizigers, Zakenreizigers, Alleen op reis
SchippersStop ParkFlyWash Eindhoven prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

Prijzen zijn op basis van shuttle parkeren buiten

Extra Toeslagen: Geen toeslagen bekend.

Gerelateerde parkings

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om SchippersStop ParkFlyWash te beoordelen!

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)