Clicky

Belangrijke informatie SchippersStop ParkFlyWash

Parking informatie SchippersStop ParkFlyWash  

SchippersStop biedt parkeren aan in de omgeving van Eindhoven Airport. Je parkeert op het bewaakte parkeerterrein en door middel van een shuttle bus wordt je naar de terminal gebracht. Je kunt kiezen voor een extra dienst zoals een wasbeurt! Het parkeerterrein is voorzien van omheining en beveiligingscamera’s. Zodra je aankomt op het terrein wordt je auto geïnspecteerd en ga je langs een videostraat, zo kom je niet voor verassingen achteraf te staan. Tevens kun je op een formulier eventuele schade aangeven. Goed geregeld dus.

Werkwijze SchippersStop ParkFlyWash

Zodra je op het terrein aankomt kun je je melden bij Service & Stalling, waarbij je je auto sleutels kunt afgeven en met de shuttle bus binnen 10 minuten naar het parkeerterrein wordt gebracht. Vanaf de terminal is het nog eens 350 meter lopen naar de ingang van de airport. Zodra je geland bent bel je naar SchippersStop, de shuttle bus die je erheen gebracht heeft, haalt je vervolgens op en brengt je naar het SchippersStop terrein waar je je sleutels kunt ophalen en de reis naar huis kunt voortzetten. De website van SchippersStop kan wat verwarrend zijn omdat ze meerdere diensten aanbieden, daarom kun je beter reserveren via de website van Parkos.

SchippersStop ParkFlyWash reviews en ervaringen

Heb je geparkeerd bij SchippersStop? Dan horen wij graag je mening. Zo helpen we andere parkeergebruikers om een goede keuze te maken. Goede reviews, slechte recensies, klachten en beoordelingen, je kunt alles kwijt via ons review formulier.

SchippersStop ParkFlyWash Eindhoven ervaringen, reviews en klachten

Review formulier SchippersStop ParkFlyWash

Laat je review achter!

Ja Nee




Reviews en ervaringen

Beoordeling: Mocht je er parkeren; kilometerstand noteren bij aankomst want ze rijden met je auto terwijl jij ergens in de zon ligt. Tijdens onze vakantie hebben ze 5 km met onze auto gereden en hem ook nog vuil achtergelaten; vies koffiebekertje met lippenstift (niet van ons) enz. Beter niet parkeren dus en in elk geval de kilometerstand noteren bij aankomst.
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

11 dagen
Beoordeling: Zonder meer aan te bevelen
 4.8/5
 5/5
 5/5
 5/5
 5/5
Ja

9 dagen
Beoordeling: Nette accommodatie. Incheck onnodig lang, nogmaals formulieren invullen terwijl alles reeds doorgegeven is via de bestelling. De dame die de shuttle bus rijdt is meer bezig met radio en scherm dat helpen met bagage laden / lossen.
Ze laat de klanten het liefst zelf doen.
Dat ben ik anders gewend van andere shuttle maatschappijen. Ook ruim 20 min gewacht op de shuttle, terwijl ik sneller gewend ben. Het lijkt erop dat zij maar met 1 busje rijden wat niet handig is en klanten langer moeten wachten. Uitchecken gaat vlot.
 3.4/5
 2/5
 5/5
 4/5
 2/5
Nee

6 dagen
Beoordeling: Hier nooit heen gaan voor parkeren! complete chaos!!!
We gingen met 8 personen voor een stedentrip vliegen via Eindhoven en hebben hier geparkeerd (vooraf gereserveerd), bij aankomst 40 minuten in de rij gestaan voordat we aan de beurt waren. Daar moesten we nogmaals alle info invullen omdat de systemen niet goed corresponderen. uiteindelijk met 4 personen teveel in een busje naar Eindhoven en gelukkig nog net op tijd voor de vlucht. bij terugkomst een half uur gewacht op het busje (10 minuutjes werd ons verteld) en terug naar onze auto. het meisje achter de balie vertelde dat de ene auto verderop in de berm stond en de andere auto als het goed is op P2. We moesten maar even gaan zoeken en als we het niet konden vinden dan zou ze wel even gaan bellen waar de auto dan zou staan. De auto stond uiteindelijk op P2 en we konden de auto zo openen want hij was niet op slot gedaan!!! Voor mij nooit meer hier parkeren en ik zal het andere mensen dan ook van harte afraden hier in goed vertrouwen ooit je auto neer te zetten.
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

4 dagen
Beoordeling: Auto van vier maand oud geparkeerd in maart 2019, teruggekregen met deuk in portier. Schadeformulier ingevuld niets op teruggegooid, mail gestuurd met als antwoord dat de deuk er al in zat toen we de auto kwamen brengen. Dit was absoluut niet geval, gevraagd naar de foto’s toen de auto gebracht is, hierop ook niets gehoord. Absoluut geen aanrader. Slechte service
 3/5
 3/5
 2/5
 3/5
 3/5
Nee

1 week
Load More

Beoordelingen

 2.4/5
 2.8/5
 2.8/5
 2.4/5
90% (5)

Lees hier alle reviews

Kortings nieuwsbrief (ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen)

Goede keus voor

Array
SchippersStop ParkFlyWash Eindhoven prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

Prijzen zijn op basis van shuttle parkeren buiten

Extra Toeslagen: Geen toeslagen bekend.

Gerelateerde parkings

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om SchippersStop ParkFlyWash te beoordelen!

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)