Clicky

Belangrijke informatie Q-Park Park+Fly – Eindhoven

Parking informatie Q-Park Park+Fly – Eindhoven  

Park+Fly – Eindhoven biedt overdekt parkeren aan op ongeveer 10 minuten afstand van Eindhoven Airport. Je bent binnen 8 minuten bij de vertrekhal.

Bekijk hier de website en actuele tarieven

Shuttle parking Park+Fly – Eindhoven

Je parkeert bij Eindhoven Park+Fly door middel van shuttle parking. Je rijdt naar de locatie van Q-park Park+Fly – Eindhoven waar je kunt parkeren. Vanaf hier wordt je met de shuttle bus naar de vertrekhal gereden. Deze shuttle bus vertrekt elke tien minuten waardoor er geen lange wachttijden zijn.

Werkwijze Q-Park Park+Fly – Eindhoven

Via de site van Eindhoven Q-Park Park+Fly reserveert je makkelijk een parkeerplek en ontvang je een email met een Park+Fly e-ticket.
In deze mail staat een QR code waarmee u de parkeergarage in kunt rijden.
Met je e-ticket kun je gratis met lijnbus 401 van Hermes naar Eindhoven Airport reizen. Let op; maximaal 5 personen per bus. Bekijk hier de actuele dienstregeling.

Extra services

Je kunt gratis gebruik maken van overdekt parkeren. Wel zo fijn!
Betaalmogelijkheden: Afrekenen kan online met iDeal, Mastercard of Visa.

Contactgegevens

Je parkeert bij parkeerfaciliteit Meerhoven – Eindhoven parking
Adres van deze parking is:
Sliffertsestraat 304
5657 AS Eindhoven
088 – 126 14 14

Ervaring, reviews en beoordelingen over Q-Park Park+Fly – Eindhoven

Heb je geparkeerd bij Q-Park Park+Fly – Eindhoven? Wij horen graag je review, klacht of beoordeling.

Q-Park P1 Park+Fly – Eindhoven ervaringen, reviews en klachten

Review formulier Q-Park Park+Fly – Eindhoven

Laat je review achter!

Ja Nee
Reviews en ervaringen

Beoordeling: Hele goede ervaring.
Busje(s) staan al gereed in Best voor vertrek naar de airport Eindhoven en bij terugkomst even een belletje doen dat we er zijn. Vervolgens krijg je als antwoord van de chauffeur dat hij al klaarstaat op het afgesproken punt. Beter kan echt niet!
En bijzonder vriendelijk personeel.
 4.8/5
 5/5
 5/5
 5/5
 5/5
Ja

7
Beoordeling: Aanvankelijk gereserveerd voor augustus. Echter had ik mijn reis verplaatst. Kon mijn reservering kosteloos verplaatsen.Daarnaast was het parkeren prima geregeld.
 4.8/5
 5/5
 5/5
 5/5
 5/5
Ja

3 dagen in het kader van een weekend trip.
Beoordeling: Paar dagen daar geparkeerd. Kreeg tijdens de vakantie een notificatie dat mijn auto alarm aan het afgaan was. Hierop direct Qpark gebeld. Die doen helaas niks voor je. Bij terugkomst staat mijn auto op bakstenen zonder wielen.

Voor veiligheid van je eigen auto zou ik daar niet parkeren. Het is volgens buurtbewoners en meerdere krantartikelen een veelvoorkomend incident bij deze desbetreffende parkeergarage
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

4 dagen
Beoordeling: Niet gaan parkeren
 1.4/5
 1/5
 1/5
 1/5
 1/5
Nee

10 dagen
Beoordeling: Ik had van tevoren een reservering besproken en er nadrukkelijk op gewezen, dat er een busverbinding moest zijn vóór 6 uur ’s ochtends en dat het een reservering was op tweede Pinksterdag. Allemaal geen probleem.

Maar dat werd het wel. Op tweede Pinksterdag rijdt de eerste bus om 9 uur, dus ik kon met mijn koffers naar het vliegveld gaan lopen!

Bij terugkomst werkte mijn ticket om de garage te verlaten niet, dus het inchecken in de garage was ook verkeerd gegaan. Men heeft mij uit de garage gelaten, maar het is erg gemakkelijk geld verdienen geweest voor Qpark. Geen busverbinding en een onbetaald ticket.

De Klantenservice geeft na indiening van de klacht steeds ontwijkende antwoorden en na een viertal herinneringen zegt men niet verantwoordelijk te zijn voor busregelingen. Dan moet je mij ook niet helpen met een reservering! Misselijk gedrag.
 2.5/5
 2/5
 3/5
 3/5
 1/5
Nee

8 dagen
Beoordeling: Concurrerend tarief. Eenvoudig in- en uitrijden door herkenning kenteken. Vervolgtraject Eindhoven per bus.
 4.8/5
 5/5
 5/5
 5/5
 5/5
Ja

7 dagen
Beoordeling: Hier nooit maar dan nooit parkeren. Wij vonden onze auto op boomstammetjes terug. Vier velgen gestolen plus schade. 5000 euro schade. Geen cameratoezicht. Alleen cameras op uit-/ingang en betaalautomaten. Puur voor hun zelf dus. Werden in de garage aangesproken door buurtbewoners die vertelden dat wij nummer zoveel waren waarvan de auto was gestript. Reactie Qpark wij voelen met u mee en dat was het.
 2.3/5
 1/5
 3/5
 2/5
 2/5
Nee

12 dagen
Load More

Beoordelingen

 2.9/5
 3.3/5
 3.1/5
 2.9/5
78.6% (7)

Lees hier alle reviews

Kortings nieuwsbrief (ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen)

Goede keus voor

Array
Q-Park P1 Park+Fly – Eindhoven prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

Prijzen zijn op basis van shuttle parkeren

Extra Toeslagen: Geen toeslagen

Gerelateerde parkings

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om Q-Park Park+Fly – Eindhoven te beoordelen!

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)