Clicky

Helaas niet mogelijk om te parkeren in deze periode

Belangrijke informatie Lock & Fly Eindhoven

Parking informatie Lock & Fly Eindhoven  

Lock & Fly heeft een kleinschalig maar goed beveiligd parkeerterrein met een perfecte ligging, je loopt in slechts drie minuten naar de ingang van Eindhoven Airport!

Het parkeerterrein is niet overdekt dus je moet wel buiten parkeren. Ook is het verplicht om je auto sleutels af te geven. Het parkeerterrein is kleinschalig dus de sleutel dien je af te geven zodat ze de parkeerruimte zo efficient mogelijk kunnen benutten.

Heb je een nachtvlucht? Dan is parkeren bij Lock & Fly Eindhoven ook mogelijk. Medewerkers zijn aanwezig van 6.30 tot 20.00. Parkeer je buiten deze tijden om dan is het niet verplicht de auto sleutels af te geven.

Het terrein van Lock & Fly Eindhoven is voorzien van slagbomen en beveiligd met video camera’s. De autosleutels worden veilig opgeborgen in kluizen waar geautoriseerd personeel alleen bij kan.

Werkwijze Lock & Fly Eindhoven

Zodra je aankomt op het terrein maakt men een video opname van je auto. Zo weet je zeker dat je je auto netjes hebt achtergelaten.
Bij de receptie kun je de autosleutels afgeven, nadat alle administratie is afgerond kun je het terrein verlaten en naar de ingang van de airport lopen.

Wanneer je parkeert voor 6.30 dan is met een pion een parkeerplek aan je toegewezen. Mocht je geen pion met je kenteken herkennen dan kun je een vrije plek uitzoeken. Het is dan ook niet verplicht om de autosleutels af te geven.
Heb je bagage bij je die je wil meenemen? Dan kun je gebruik maken van de bagagetrolleys, erg handig!

De werkwijze bij terugkomst is niet veel anders. Nadat je geland hebt loop je naar het terrein van Lock & Fly Eindhoven. Hier kun je je autosleutels ophalen en in je eigen auto verder naar huis!

Lock & Fly Eindhoven ervaringen, reviews en klachten

Review formulier Lock & Fly Eindhoven

Laat je review achter!

Ja Nee
Reviews en ervaringen

Nog niet beoordeeld.

€47

Nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordelingen

Nog niet beoordeeld.

Nog niet beoordeeld.

Lees hier alle reviews

Kortings nieuwsbrief (ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen)

Goede keus voor

Array
Lock & Fly Eindhoven prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

Prijzen zijn op basis van shuttle parkeren buiten

Extra Toeslagen: Geen toeslagen bekend.

Gerelateerde parkings

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om Lock & Fly Eindhoven te beoordelen!

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)